Ζολίτα

PP.KSK.Z01
€1.05
Tax included
Γραμμάρια

Ολόφρεσκα, τραγανά, αλατισμένα και πεντανόστιμα, ελαφρώς πικάντικα φυστίκια peanuts  επικαλυμμένα με αλεύρι και καρυκεύματα.

Σερβίρετε τώρα στους καλεσμένους σας ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο και απολαυστικό σνακ για να συνοδεύσουν τα ποτά ή τα αναψυκτικά που θα τους σερβίρετε. Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο λαχταριστά και γευστικά που μπορούμε να τα καταναλώσουμε ανά πάσα στιγμή. Απολαύστε τα βλέποντας μία ταινία ή συμπεριλάβετέ τα στο μπουφέ ενός πάρτι. Δύσκολα τους αντιστέκεται κανείς, είναι άκρως δελεαστικά και εθιστικά και σίγουρα όλοι θα τα λατρέψουν!

 Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ιατροί. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Συμβουλευτείτε πάντοτε τον ιατρό σας σε προβλήματα υγείας σας. 

40 Items
No reviews
Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο website μας. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το site μας τότε συμπεραίνεται ότι είστε σύμφωνοι.

We are using cookies in order to offer you a better experience while using our website. If you wish yo continue then we conclude that you agree with that.