Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού δίχως άλλη χρέωση.Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση εμείς λαμβάνουμε αμέσως ειδοποίηση από την τράπεζα με e-mail οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

  • EUROBANK IBAN: GR87 0260 3680 0008 8020 0129 920

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ  

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙBAN ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΒΑΝ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ). ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΕΝΑ! Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΩ ΙΒΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

3. Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας απευθείας στον λογαριασμό μας μέσω του online συστήματος ασφαλών τραπεζικών πληρωμών της vivawallet, δίχως άλλη χρέωση. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η vivawallet δεσμεύει το ποσό της παραγγελίας σας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα στο σύστημα ασφαλείας της vivawallet, το οποίο βασίζεται σε διεθνή πρότυπα προστασίας συναλλαγών (SSL), και το οποίο εξασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στο τέλος της διαδικασίας καθώς επιλέγετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα πατάτε στο κάτω μέρος της σελίδας συνέχεια και αυτόματα μεταφέρεστε στη σελίδα ασφαλών πληρωμών της vivawallet.Δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και αφού πατήσετε πληρωμή επανέρχεστε στο www.messiniagi.gr για τελική επιβεβαίωση.Η διαδικασία είναι γρήγορη ασφαλέστατη και ιδιαίτερα γνωστή στο Ελληνικό κοινό.

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο website μας. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το site μας τότε συμπεραίνεται ότι είστε σύμφωνοι.